Belijdenis-/gespreksgroepen

Het is al even niet voorgekomen in onze gemeente, maar ineens lijkt het toch weer te gaan gebeuren: dat mensen opstaan om in het midden van de gemeente hun ja-woord te geven aan God. Twee jonge meiden hebben aangegeven dat ze graag belijdenis willen doen. Prachtig!

Marjolijn en ik (Agnes) willen kijken of we met hen en anderen een groep kunnen vormen om aankomend seizoen een aantal keer bij elkaar te komen om met elkaar in gesprek te gaan over God, ons geloof en ongeloof, de bijbel, ons leven en de kerk.

Iedereen van 15 jaar of ouder is van harte welkom! Lijkt het je leuk om het gesprek aan te gaan, het gezellig te hebben met elkaar en iets te leren, laat het ons dan weten.

We zien er naar uit om je te ontmoeten! Voor de duidelijkheid: belijdenis doen is geen must. Ook wanneer je contact en verdieping zoekt en totaal nog niet bezig bent met de vraag of je belijdenis zou willen doen, ben je welkom.

We hopen in het najaar te starten en ongeveer eens in de drie weken bij elkaar te komen. Voor meer informatie en aanmelding: app, mail of bel Marjolijn of Agnes. Graag tot horens!

Marjolijn van der Hoek: 06 39763953,  Hmhoek@kpnmail.nl

Ds. Agnes Gooijer: 06 36596663, dsagnesgooijersnel@hotmail.com