Club De Ark

Na een lange schooldag zorgen wij voor een avond waar het draait om plezier maken met elkaar. Bij ons is plezier maken en het fijn en gezellig hebben met elkaar dan ook veel  belangrijker dan winnen en het behalen van een goed cijfer. Club is de plaats voor kinderen en tieners om één avond in de week met elkaar en de leiding plezier te maken. De leiding zorgt voor een afwisselend programma met bijvoorbeeld knutselen, (buiten)spelletjes, film kijken, speurtochten, discussies of andere activiteiten. Ook doen we een paar keer per jaar een aantal extra leuke activiteiten, zoals een pyjama party, disco avond, bowlen en zwemmen. Aan het eind van het seizoen vindt het hoogtepunt van ons clubjaar plaats: ons geweldige jeugdkamp! Bij club is iedereen welkom, dus kom een keertje gezellig bij ons kijken in het Honk! 

...een afwisselend programma met knutselen, (buiten)spelletjes, film kijken, speurtochten, discussies of andere activiteiten

Om de 2 weken op donderdagavond van 18:45 - 19:45 uur is er club. Het clubseizoen duurt van half september tot eind juni. In de schoolvakanties en in de Stille week (de week vóór Pasen) is er geen club.

Per kind wordt er contributie gerekend van 17,50 euro. Deze contributie is inclusief activiteiten als bowlen en zwemmen. Voor het kamp vragen we een aparte bijdrage.

Club wordt gehouden in het jeugdhonk van De Ark. Het jeugdhonk heeft een aparte ingang aan de achterzijde van het kerkgebouw (Julianastraat).

CONTACT

Annet v.d. Sloot en Tim Landman
infoclubdeark@gmail.com