Pastoraat

Omzien naar elkaar!

In De Ark willen we graag oog en oor hebben voor onze medegelovigen en voor wie er op onze weg komt. Bent u nieuw in onze gemeente en nog druk bezig wegwijs te raken, schroom dan niet iemand aan te spreken op zondagochtend of via de website contact met ons te leggen.

Voor elk dorp zijn er twee ouderlingen (voor Bergschenhoek: Elly Berghout en Hans Lobik, voor Berkel en Rodenrijs: Kati Elshout en Liesbeth Herremans). Daarnaast is een groep gemeenteleden actief die graag bij u op bezoek komt. De gegevens vindt u in de Rondom de Ark of door ons even een mailtje te sturen. Voor de ouderen onder ons is er een seniorenouderling: Annie Zijlstra en een apart wijkteam.

Graag willen we er voor u zijn. Gewoon voor een open gesprek over de dingen die u bezig houden of voor een gesprek over God en geloof. We hebben de wijsheid niet in pacht, maar wel de bereidheid te luisteren en mee te denken.

Uiteraard vinden we het fijn als u aangeeft prijs te stellen op een bezoekje. Schroom daar alsjeblieft niet bij, we willen er graag voor u zijn!

Ds. Hedda Klip (dshklip@kerk-de-ark.nl)