De Ark in beeld

De diensten in De Ark kan je ook thuis meekijken. Live of achteraf. De uitzendingen zijn te zien via deze link. Of op je tablet of telefoon de de app die je kan downloaden in de Apple App Store of Google PlayStore.

Informatie over de kerkdiensten (tijd, voorganger, orde van dienst, collectedoel, etc.) vind je via deze pagina

Collecte

De wekelijkse collectedoelen vind je bij de informatie over de dienst via deze pagina.

Klik op onderstaande QR codes of scan de code om een gift te doen via Rabobank Betaalverzoek.
Of schrijf zelf over naar bankrekening NL 61 RABO 0307 4513 21 t.n.v. Diaconie Geref Kerk Berkel o.v.v. Collecte - datum en doel.

1e collecte
2e collecte

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe beelden en ander nieuws vanuit De Ark?
Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Abonneer je op onze nieuwsbrief