De Ark in beeld

Deze periode worden de diensten alleen online verzorgd. Op deze pagina vind je telkens de actuele linkjes naar de diensten. De diensten worden live met beeld uitgezonden via kerkdienstgemist.nl. Je kan deze diensten bekijken via de website van kerkdienstgemist.nl of via kerkdienstgemist-app op je tablet of telefoon (Apple App Store of Google PlayStore).

Geeft het bekijken van de dienst via kerkdienstgemist problemen (we zijn het uitzenden nog aan het leren...)? Luister dan de dienst mee via kerkomroep.nl

17 januari 10:00 uur - Ochtenddienst vanuit De Ark
Te bekijken via kerkdienstgemist.nl

17 januari 10:00 uur - Afscheidsdienst ds. Stougie vanuit de Dorpskerk
Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest in de Hervormde Gemeente, gaat ds Stougie deze gemeente verlaten. Ds Stougie heeft het beroep van de Hervormde Gemeente van Pernis aanvaard. De dienst is te volgen via het Youtube kanaal van de Dorpskerk.

17 januari 19:30 uur - Taizé-dienst
Te bekijken via kerkdienstgemist.nl.

Collectes 10 januari

Klik op onderstaande QR codes of scan de code om een gift te doen via Tikkie.
Of schrijf zelf over naar bankrekening NL 61 RABO 0307 4513 21 t.n.v. Diaconie Geref Kerk Berkel o.v.v. Collecte - datum en doel.

Tikkie 1e collecte
Tikkie 2e collecte

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe beelden en ander nieuws vanuit De Ark?
Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Abonneer je op onze nieuwsbrief