Laatste oproep inleveren vragenlijst?

De teller van de ontvangen en ingevulde vragenlijsten staat op ………… 40 ………  Oeps, dat vraagt nog wel om een eindsprint in de laatste dagen van augustus!!!

 

Onze gemeente telt 990 leden verdeeld over 450 woonadressen. Begin juli zijn naar al deze adressen e-mails of brieven gestuurd met het verzoek de vragenlijst in te vullen. Het is nu tot eind augustus nog 11 dagen te gaan om je ingevulde vragenlijst aan te leveren.

 

Als begeleidingsteam ELGB hebben we natuurlijk nagedacht hoeveel ingevulde vragenlijsten we minimaal nodig zouden hebben om de ontwikkelrichting van ons gemeentezijn te kunnen gaan analyseren. Op het gemeenteberaad waar de plannen zijn gepresenteerd waren 110 gemeenteleden aanwezig. Bijna unaniem werden de plannen toen goedgekeurd. Als we zo’n 100 tot 150 ingevulde vragenlijsten verdeeld over de verschillende leeftijdsgroepen binnen zouden krijgen, zouden we een minimum aantal hebben om de analyse uit te voeren. 40 is dus nog veel te weinig.

 

Daarom deze oproep: Neem een uurtje de tijd om de vragenlijst in te vullen en op te sturen!!!

 

Waar kan je de vragenlijsten (ook die voor onze jongeren tot 16 jaar) vinden:

 

  • met de QR-code:

 

 

 

Heb je nog vragen? Het mailadres ProjectELGB@kerk-de-ark.nl blijft voor jullie beschikbaar. Of benader een van de leden van het begeleidingsteam.

 

Met groet,

 

namens het begeleidingsteam, 

Piet Schipperus