BHV-coördinator gezocht!

Dit bericht is verlopen op 2020-09-28

De afgelopen jaren heb ik samen met Gonnie en Helmieke meegedacht over de BHV (bedrijfshulpverlening) in De Ark. Het is namelijk belangrijk om te zorgen voor de veiligheid van elke De Ark-bezoeker. We hebben we het dan over EHBO, BHV, brandveiligheid, vluchtroutes, benodigde hulpmiddelen en ontruiming.

Dit deden we in nauwe samenwerking met de Commissie van Beheer. Ongeveer 1 à 2 keer per jaar zaten we bij een vergadering om door te nemen wat er nodig is, wat al goed gaat of wat veranderd moet worden.

Inmiddels hebben we een actieve BHV-groep in De Ark die elke zondag zorgt voor uw en jouw veiligheid. Zij werken middels een WhatsApp-groep om elkaar te laten weten wie er aanwezig is. (En op dit moment met een schema i.v.m. reserveren.) 

Ik ga er na al die jaren mee stoppen. We zijn dus op zoek naar een opvolger. Iemand die het belangrijk vindt om mee te denken over de veiligheid in De Ark en daar zijn/haar steentje aan wil bijdragen, samen met Gonnie en Helmieke.  

Het kost niet veel tijd. Het gaat om alert zijn tijdens de diensten, het soms durven wijzen op onveilige situaties en verder ondersteunen bij bovenstaande zaken. 

U kunt zich aanmelden bij Gonnie Voogt. Natuurlijk kunt u ook voor inhoudelijke vragen bij haar terecht.

Met vriendelijke groet, Jolanda Weeda