In Touch vrouwen koffie ochtend

nov
14
dinsdag 14 november 2023 - 09:30
Locatie

Hervormde Kerk
Kerkstraat 1
Bergschenhoek

Thema: ‘Waar zijn onze doden gebleven? Over het leven na de dood’

‘Wat kunnen wij verwachten van het leven na de dood? Een vraag die ons extra bezighoudt na het overlijden van een geliefde. Waar is hij of zij nu gebleven? Gaan we naar de hemel na onze dood? En hoe zit het dan met de “opstanding des vleses”, zoals de Apostolische geloofsbelijdenis dat verwoordt. En als we straks leven op de nieuwe aarde, zullen we elkaar dan herkennen? Zo leven er heel wat vragen. Vanuit de Bijbel is daar antwoord op te geven. Ik doe een aanzet daartoe, al blijft het hiernamaals natuurlijk altijd Gods grote verrassing.’ We lezen hierbij 1 Korintiërs 15, een belangrijk hoofdstuk uit de Bijbel over het opstandingslichaam. 

Over de spreker: Martina Stougie-de Wit (1966) is opgegroeid in Rijswijk.

Na haar studie theologie is ze met haar man vertrokken naar Friesland. Hij werd daar predikant en zij ging werken op het Provinciaal Hervormd Bureau in Zwolle.

Later werden ze samen predikant in een klein dorp in Friesland. Ze hebben daar met veel plezier met hun drie kinderen gewoond en gewerkt. In 2020 overleed haar man na vier jaar ziek te zijn geweest. In 2022 kwam ze weer terug naar Zuid-Holland als predikant in de Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs. Alleen haar zoon woont nog thuis. 

Locatie: Hervormde kerk, Kerkstraat 1 in Bergschenhoek.
Inloop vanaf 9.00 uur, met koffie of thee. Het programma duurt van 9.30 tot 11.00 uur.
Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie nog gezellig na te praten.

In de hal staat een tafel met zelfgemaakte kaarten. De opbrengst is voor een project in Jordanië.
Neemt u uw Opwekkingsliederenbundel mee, als u die heeft?

De prijs voor de koffie is €1,50; het tweede kopje is gratis. U kunt ook met uw creditcard of telefoon betalen. Dat geldt ook voor de collecte; dat kan na de lezing bij onze medewerker van de koffietafel. Contant betalen kan ook gewoon.

Voel u vrij om ook anderen mee te nemen.

Verdere info over In Touch vindt u op de website: intouch-bergschenhoek.nl

 

Contact informatie