Yes, de Taizéreis komt er weer aan!

Dit bericht is verlopen op 2023-04-30

Alle jongeren tussen de 15 en 30 jaar (en dus ook jouw vrienden) zijn van harte welkom om mee te gaan. De reis vindt plaats van zondag 30 april tot en met zondag 7 mei 2023.

Ben je dus tussen de 15 en 30 jaar en vind je het leuk om met andere jongeren van over de hele wereld een bijzondere week te beleven in Frankrijk, meld je dan nu aan door een mail te sturen naar Taizeberkel@gmail.com onder vermelding van je voornaam, achternaam en geboortedatum*.

Wil je meer weten over de week in Taizé, bekijk dan het filmpje via deze link: https://www.taize.fr/nl_article25493.html of bezoek de website van Taizé: https://www.taize.fr/nl

Heb je vragen dan mag je ons uiteraard mailen via bovengenoemd e-mailadres of op zondag aanspreken in De Ark.

We kijken ernaar uit jullie op de info-avond te ontmoeten in maart 2023 (exacte datum volgt nog).

Aan de reis zijn kosten verbonden. Dit zijn reiskosten en verblijfskosten. Het exacte bedrag is nog niet bekend, maar je moet denken aan een bedrag van rond de 200 euro.

Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de info-avond waar we jullie meer zullen vertellen over de week in Taizé en de heen- en terugreis.

We hopen dat jullie een mooie tijd gaan beleven met je reisgenoten uit Lansingerland en nieuwe vrienden gaan maken in Taizé!
 

De Taizé-reis organisatoren,

Connie van Beek, Eline van den Beukel, Nienke Koops, Tim Landman en John Zevenbergen

*Deze persoonsgegevens hebben we nodig om je te kunnen inschrijven en zullen we enkel voor dat doel verwerken. Na afloop van de reis worden deze gegevens vernietigd.