Wist je dat....

Dit bericht is verlopen op 2021-04-06

Ondanks de lockdown gebeurt er veel in het jeugdwerk, wist je dat…

 

…de taizégroep de online dienst van 17-1 thuis heeft opgenomen en nog altijd teruggekeken kan worden via  https://kerkdienstgemist.nl/stations/2345/events/recording/161090820002345

Op 21-3 is de volgende dienst.

 

kerk op schoot voor de allerkleinsten in de kerk ook een online dienst heeft opgenomen?  Een link naar deze dienst https://kerkdienstgemist.nl/stations/2345/events/recording/161027460002345

Alle kleine kerkgangers ontvingen voor deze dienst een klein pakketje met een kroontje. De volgende dienst is op 7 maart.

 

…de crèche dringend op zoek is naar nieuwe leiding voor als de kerkdeuren weer open gaan? Interesse?

Mail dan naar jeugdraad@kerk-de-ark.nl

 

… de kindernevendienst een heuse kinderdienst op 14 februari met dominee van Dorp heeft voorbereid?

 

…de clubs helaas de deuren voor de kids hebben moeten sluiten? Tot groot verdriet van de leiding, want er stonden zoveel leuke activiteiten op stapel. De clubleiding is heel hard op zoek naar leiding voor het komende jaar, weet je iemand die wie hiervoor kunnen benaderen, mail dan naar jeugdraad@kerk-de-ark.nl

 

…in de kerstvakantie de GJV soep heeft gemaakt voor een aantal oudere gemeenteleden? En samen proberen ze elkaar online nog te ontmoeten.

 

church4you ook in de lockdown bij elkaar komt in een eigen zoom sessie? Helaas komen de de honkbewoners niet bij elkaar, want soms zijn alle online activiteiten gewoon te veel.

 

Tot slot: mis je bij jou thuis het gesprek over geloof, laat het ons weten dan brengen we ’de koffer vol geloof’ bij je thuis. (jeugdraad@kerk-de-ark.nl)

 

P.S.: de jeugd heeft het niet gemakkelijk in deze tijd. Op allerlei manieren proberen we de verbinding met elkaar op te zoeken. In de komende weken willen we de jongeren van 12 t/m 16 jaar een extra steuntje in de rug geven. Deze jongeren mogen niet naar school en volgen digitaal onderwijs, praktijkvakken zijn geschrapt, uitjes gaan niet door en vrienden ontmoeten ze veel online . Wil jij een jongere een persoonlijk berichtje sturen? Stuur dan een kaart (of kaarten) naar een tiener. Helaas kunnen we geen adressen geven, maar je kunt je kaart wel afgeven bij Therese van Rossum (Koekoeksbloemstraat 35, 2651 MD Berkel en Rodenrijs). De jeugdraad zorgt voor de verspreiding van de kaarten.