Op naar de 60... maar blijf wel reserveren.

Dit bericht is verlopen op 2021-08-09

Zoals je in de mededelingen voorafgaand aan de dienst van afgelopen zondag 6 juni hebt gehoord, kunnen we vanaf deze zondag 13 juni weer meer mensen in De Ark ontvangen. In plaats van de 30 personen die sinds Pinksteren waren toegestaan, mogen er nu 60 personen aanwezig zijn. Het is fijn om de opgaande lijn te zien in wat er allemaal weer mag en verstandig lijkt. 

Het blijft wel belangrijk (en verplicht) om je vooraf aan te melden als je in De Ark aanwezig wilt zijn. Juist bij een groter aantal moeten we goed in de gaten houden of het wel past. De anderhalve-meter-maatregel is immers nog onverkort van kracht en dat betekent dat er tussen verschillende huishoudens telkens 3 stoelen vrij moeten blijven. Dan maakt het wel uit of er vijf mensen alleen komen of een gezin van vijf (5 stoelen + 4x 3 vrije stoelen = 17 stoelen of 5 stoelen...). Maak daarom een aparte reservering per huishouden. 
Om deze reden is het ook belangrijk om een beetje gestructureerd de plaatsen te vullen bij binnenkomst: loop per rij het hal- en raamvak in vanaf de hal- resp. raamkant en schuif zo ver mogelijk door naar het midden. De aanwezige kerkenraadsleden zullen u hierbij zo nodig aanwijzing geven. 

We verwachten dat we voor iedereen die nu wil komen plek hebben (tot de max van 60), maar reserveer vooraf om teleurstelling en ongemakkelijke situaties te voorkomen. 

Reserveren kan via https://www.kerk-de-ark.nl/reserverenreserveer@kerk-de-ark.nl of telefonisch via 06-11058808. Voor kindernevendienst en crèche vragen we je ook zo te reserveren. Dit laatste kan tot zaterdag 18:00 uur, zodat de leiding op tijd weet hoeveel kinderen ze kunnen verwachten. 
Let erop dat je reservering pas geslaagd is als je per e-mail de bevestiging hebt ontvangen. Twijfel je of het gelukt is? Of heb je andere vragen of bijzonderheden bij je reservering? Neem dan gerust even telefonisch contact op.