Inschrijven voor de HIKE

25 juni HIKE

Wil je je inschrijven voor de HIKE?

Op 20 maart kun je na de dienst terecht bij het HIKE-team.

 

Tijdens de startzondag in september jl. is door ons al aangekondigd dat we op 25 juni 2022 opnieuw een HIKE organiseren. Hopelijk is deze datum op je kalender/in je agenda genoteerd.

Wij zijn nu bijna een half jaar verder en inmiddels hebben wij met enthousiasme onze voorbereidingen voor deze HIKE opgepakt. Niet onvermeld: Tom Lous is gevraagd en hij heeft “ja” gezegd om het HIKE-team te versterken. “Fijn dat je meedoet Tom”.

Een stukje achtergrondinformatie

De allereerste HIKE in onze gemeente was in 1995.  De HIKE is een wandeltocht met daarin actieve opdrachten. Je loopt in een groep (team) van circa 6 tot 8 deelnemers. Bij het startpunt ontvangt het team de route. Tijdens de route kom je posten tegen die door gemeenteleden zijn bemenst en van hen krijg je actieve opdrachten om in teamverband uit te voeren en daarmee kan je punten verdienen. Ook zal er een vragenlijst zijn met vragen die je onderweg met elkaar mag oplossen en waarmee punten zijn te verdienen.

De teams starten ’s morgens met tussenpozen (zodat zij elkaar niet voor de voeten lopen) na elkaar en zij komen elkaar gedurende de dag niet allemaal tegen. Om de HIKE-dag met elkaar af te sluiten zal de laatste opdracht aan het begin van de avond bij De Ark worden gehouden en zal daarna ook de prijsuitreiking plaatsvinden.

Kortom, de hele dag in beweging en met elkaar deze dag afsluiten met het delen van alle belevenissen van die dag.

De HIKE duurt circa 6 uren (wandelen, opdrachten, pauzes enz.)

Voor deelname aan de HIKE zal per persoon inschrijfgeld nodig zijn. We proberen deze kosten zo laag mogelijk te houden. Hier zullen we je later over informeren.

De laatste HIKE was in 2019 en door de coronapandemie kon het in 2020 en 2021 niet worden gehouden.

Met de, na afloop van de HIKE in 2019, gemaakte opmerking over de lengte van de route kunnen we nu al verklappen, dat de lengte dit jaar korter zal zijn.

SAVE the date: 25 juni 2022 – HIKE

Dus……schrijf 25 juni in je agenda/op je kalender.

 

Mocht je vragen etc. hebben, neem gerust contact met ons op.

Jan van den Beukel, Tom Lous,

Aafke Neelis, Corien Hoogerbrugge (06-8121 1114)