Evalueren van activiteiten

Vanuit Een Levende Gemeente Beweegt worden door gemeenteleden nieuwe activiteiten georganiseerd, maar bestaande activiteiten gaan ook gewoon door.

We hebben ervoor gekozen om deze activiteiten te evalueren. Wat waardeerde je in de activiteit waaraan je hebt deelgenomen? Wat wil je de organisatie meegeven voor een volgende keer? We zijn gewend om na een activiteit naar één van de organisatoren te lopen om haar of hem te bedanken en een compliment of tip te geven. Ga daar vooral mee door!

Maar om te zorgen dat die complimenten en tips niet verloren gaan, vragen we jullie om na afloop van de activiteit een kort evaluatieformulier in te vullen. Al die evaluaties zullen we als begeleidingsteam inzichtelijk maken. Dit inzicht is dan de input voor een gemeentebijeenkomst waar we over de voortgang van het ELGB met elkaar in gesprek kunnen gaan. Hierbij kijken we dan naar het brede palet van activiteiten dat we als gemeente van De Ark aanbieden.

Speciaal voor dit doel hebben we twee evaluatieformulieren ontwikkeld. Eén voor de deelnemers aan de activiteit en één voor de organisatoren. Deze laatste is gericht op het vernieuwende karakter waar we de verbinding hebben gelegd met de uitkomsten van de analyse van de vragenlijsten. 

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunnen jullie nog steeds terecht bij een van de ELGB-teamleden of via ProjectELGB@kerk-de-ark.nl

 

Met groet,

 

namens het begeleidingsteam, 

Piet Schipperus