Dankwoord na 29 januari in De Ark

Dit bericht is verlopen op 2023-05-14

Beste Gemeenteleden,

Door een aantal omstandigheden wat verlaat, maar daarom niet minder gemeend, willen John Luyt en Hans Spijker u nog hartelijk bedanken voor de door u op 29 januari getoonde belangstelling en de giften voor het project Kipsinende Greenhouse Cooperation (KGC). We zijn er erg blij mee en kunnen daardoor een belangrijke stap zetten naar de zelfstandigheid van KGC. Op dit moment worden twee nieuwe kasjes gebouwd en zal de bouw van een derde  nog volgen. Ook is al hard gewerkt aan de renovatie van Pasca’s kas, zodat over enkele weken weer een teelt gestart kan worden. 

Helaas komen we voor een aantal uitgaven nog wat geld tekort, o.a. doordat ook in Kenia de prijzen  behoorlijk gestegen zijn. We kunnen best nog wat geld gebruiken voor de scholing van de (nieuwe) boeren de komende jaren.

Mocht u 29 januari uw portemonnee vergeten zijn, dan is het mogelijk alsnog een donatie te geven via de QR code hieronder of gewoon via het overmaken Via IBAN: NL22RABO0335378323 t.n.v. Kipsinende Greenhouse Cooperation. 

qrcode

Foto: huidige 10 leden KGC + Gladys van HGT (geheel links)

John Luyt