Bericht van de kerkenraad

Dit bericht is verlopen op 2020-10-19

Beste gemeenteleden,

Vorige week hebben wij u bericht dat een vergunning is ontvangen om zaterdag 17 oktober afscheid te nemen van Antoinette van der Wel. Op ons verzoek heeft het BARK-kernteam de organisatie voortvarend op zich genomen. 

Helaas gaat dit afscheid niet door. In navolging van de persconferentie heeft de gemeente Lansingerland moeten besluiten dat alle evenementen verboden zijn. En het afscheid van Antoinette valt binnen deze beslissing.

Dit is natuurlijk heel erg jammer voor Antoinette, voor Jurriaan, en voor iedereen die graag persoonlijk afscheid had willen nemen. Het voelt als een einde zonder echt afscheid. 

Maar, zoals u ook in het bericht van het BARK-kernteam in deze Nieuwsbrief leest, kunt u natuurlijk op een andere manier toch afscheid nemen. Er zijn veel manieren om Antoinette te laten weten wat u tegen haar had willen zeggen. Het wordt zeker gewaardeerd.

Voor allen, die zondagochtend niet in De Ark aanwezig kunnen zijn en toch graag de dienst willen meebeleven, zijn er 3 mogelijkheden. 

Via de kerkomroep kunt u zoals iedere zondag de dienst live beluisteren.

U kunt ook de dienst, met beeld en geluid, live volgen via Youtube, gebruik hiervoor de link  https://youtu.be/bLYskC3pT1A  

Tot slot wordt deze dienst live uitgezonden op RTV Lansingerland. Deze zender vindt u: via KPN zender 1386, Ziggo Kabel 332, Ziggo Mediabox (UPC Horizon) 36 en T-Mobile Thuis: 722. 

We zien uit naar een mooie viering en hopen dat u allen deze dienst mee kunt beleven!

Op deze manier zijn we, hoewel niet fysiek, toch met elkaar verbonden.

Gert van Ramshorst, voorzitter