Kerstconcert Vrienden Dorpskerk

dec
18
maandag 18 december 2023 - 20:00
Locatie

Dorpskerk Berkel en Rodenrijs.

CHRISTMAS & FRIENDS :  zanger Dwight Dissels onder begeleiding van een liveband en backing vocals.

Maandagavond 18 december 2023 om 20.00 uur in de Dorpskerk te Berkel en Rodenrijs

Ook dit jaar organiseert stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs weer het jaarlijkse kerstconcert in de mooie monumentale Dorpskerk. Op maandagavond 18 december zal voor u optreden Dwight Dissels begeleid door een liveband en enkele backing vocals. Dwight Dissels is in Nederland geboren en is in Amerika in aanraking gekomen met een aantal bekende gospelzangers. Dit heeft hem in de ban van deze muziek gebracht waarna hij zanglessen heeft genomen. Zijn grote doorbraak in Nederland kwam door zijn deelname aan het programma The Voice of Holland. Ook kennen we Dwight van zijn rol als Jezus in The Passion van 2017. Dwight zingt vanuit zijn hart en het belooft een mooie avond te worden met kerstklassiekers en een vleugje gospel.

Na het optreden zal op het kerkplein de jaarlijkse afterparty plaatsvinden en kunt u napraten onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk.

Wij hebben er zin in en hopen dat u dat ook heeft. Bestel dus snel uw kaarten!

Kaartverkoop

De kaarten kosten € 20,00 per stuk (inclusief programmaboekje en afterparty) en zijn verkrijgbaar bij:

  • Boekhandel Janneke, Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs.
  • Te bestellen via de mail vriendendorpskerkberkel@hotmail.com  o.v.v. naam en adres.
  • Indien voorradig voor aanvang van het concert in de kerk.

Na ontvangst van uw betaling plus €2,00 reserveringskosten (per reservering ongeacht het aantal bestelde kaarten) op rekeningnummer: NL67RABO0153722606 t.n.v. Stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, ontvangt u een bevestiging per e-mail. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar in de kerk.

Let op! Als uw betaling niet binnen een week na aanmelding is ontvangen, komt uw reservering automatisch te vervallen.

Gezien de enorme belangstelling in de afgelopen jaren (binnen 2 weken uitverkocht) raden wij u aan niet te lang te wachten. Op=Op !