Alzheimer Café Lansingerland

feb
09
woensdag 9 februari 2022 - 19:30
Locatie

Tijdens het Alzheimercafé van woensdag 9 februari a.s. is het thema “De voordelen en mogelijkheden van dagbesteding", waarbij begeleiders van verschillende dagbestedingen uit de regio te gast zijn.

Door de versoepelde maatregelen is dit weer een fysieke bijeenkomst op locatie. Het programma is van 19:30 – 20:45 uur, en u kunt 15 min vooraf inloggen. Via acl@alzheimerdwo.nl kunt u zich aanmelden en inloggegevens krijgen. Op locatie in “De Stander”, Wilhelminastraat 1a, Bergschenhoek (in de bibliotheek). Het programma is van 19:30 – 21:00 uur, inloop vanaf 19:00 uur.

Gespecialiseerde dagopvang of activiteiten kunnen een zinvolle en prettige dag invulling geven voor iemand met dementie. Daarnaast krijgt de mantelzorger tijd voor zichzelf. Begeleiders van dagbestedingen in de regio Lansingerland vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Er is een informatiestand van Alzheimer Nederland aanwezig waar u met al uw vragen terecht kunt. Zie ook www.alzheimer-nederland.nl

We volgen bij deze bijeenkomst de algemene coronamaatregelen, dit betekent o.a. dat een mondkapje verplicht is (dit mag af zodra u zit ). Ook willen we u vragen zich vooraf aan te melden via acl@alzheimerdwo.nl

 

 

 

Contact informatie

Voor meer informatie tijdens kantooruren: Welzijn Lansingerland, 010- 522 55 45