Jongerenvereniging 'Aardewerk' organiseert goede doelen bingoavond

Dit bericht is verlopen op 2023-03-25

Zaterdagavond 25 maart organiseert Aardewerk, de jongerenvereniging van de hervormde dorpskerk, een goede doelen bingoavond in zalencentrum Rehoboth. De opbrengst van de avond gaat naar stichting Timon. 

Stichting Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Ze richten zich hierbij op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen van 0 t/m 23 jaar. Hun motivatie en inspiratie is de christelijke levensovertuiging, maar iedere jongere of ouder kan een beroep doen op Timon, ongeacht de (culturele) achtergrond en levensovertuiging. 

U/ jullie zijn van harte uitgenodigd voor de bingoavond, waarbij de meest fantastische prijzen te winnen zijn. Entree is €12,50 inclusief 1 bingokaart. Per extra bingo kaart betaalt u €2,00. Entree voor kinderen onder de 12 jaar is €6,00. Hapjes en drankjes zitten niet bij de prijs inbegrepen. 

Inloop is vanaf 19:30 uur, om 20.00 uur begint de eerste bingoronde. In totaal zijn er drie bingorondes, per ronde kunnen er kaarten worden gekocht. Het is dus mogelijk om later op de avond aan te sluiten. Per ronde zijn er meerdere prijzen te winnen. 

Aanmelden kan via aardewerkaardewerk@gmail.com of via de aanmeldlijst in de ontmoetingsruimte in de dorpskerk. Aanmelden wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht.  

Wij hopen jullie allemaal te mogen ontvangen op zaterdagavond 25 maart!

Liefs, 
Aardewerk