Een levende gemeente beweegt.

Vrijwel elke vrijdag probeert Piet jullie weer een nieuwe update te geven over hoe het ervoor staat met Een Levende Gemeente Beweegt. Misschien is het jullie vorige week opgevallen dat er een nieuw schrijversduo is begonnen, of misschien was het jullie opgevallen dat Piet op vakantie was.

Of het nu het een of het ander is, de komende paar weken verzorgen wij, Evelyn en Tijmen, de communicatie vanuit het Begeleidingsteam. Uiteindelijk zal Piet het weer overnemen, wanneer hij weer terug is van een welverdiende vakantie. Hopelijk zijn onze stukjes net zo leuk als die van hem.

Bovenaan deze nieuwsbrief prijkt het logo van ELGB, alsof het heel normaal is dat we bezig zijn met analyses van vragenlijsten, en veranderingen binnen De Ark. Maar eigenlijk is het heel bijzonder dat jullie, tijdens corona, allemaal vrij moeilijke vragen hebben beantwoord. Deze vragen geven een ontzettend belangrijke, maar ook leerzame blik in hoe mensen De Ark zien. Het was voor ons dan ook erg leerzaam, maar ook leuk om de antwoorden op de vragen anoniem terug te kunnen lezen. Wij danken jullie dan ook van harte voor de genomen moeite, en de tijd die jullie erin hebben gestoken.

Wat dit allemaal nog mooier maakt, is dat wij onze opgedane kennis mogen gaan delen. Dit doen we onder andere door het geven van de presentatie, maar ook door het uitgeven van een boekje. Dit boekje kan je als aandenken houden, als naslagwerk gebruiken of even openslaan om te zien of we nog wel op de goede weg zitten.

Volgende week dinsdag gaat het begeleidingsteam de presentatie oefenen, de techniek controleren, en de laatste voorbereidingen treffen. Wij hebben er veel zin in, en hopen jullie dan ook op maandag 4 april te verwelkomen.

Aanstaande zondag is er een kort introductiefilmpje in de dienst. Dit filmpje vertelt nog eens duidelijk wat je van de avond kan verwachten. Het filmpje zal zo snel mogelijk ook op de website verschijnen.

Als jullie nog vragen hebben over het project, schiet dan vooral een teamlid van ELGB aan als je ze tegenkomt in de supermarkt, de drogisterij, of natuurlijk, in De Ark.

Tot 4 april!

Namens het begeleidingsteam,

Evelyn Torn & Tijmen Weerheijm