De Vragenlijst

Nieuwsflits 3: de vragenlijst

Zondag 27 juni wordt aan het einde van de kerkdienst Nieuwsflits 3 uitgezonden. Jullie ontvangen als De Ark-gemeente meer informatie over de vragenlijst die begin juli a.s. wordt verstuurd. Er komt ook een eigen vragenlijst voor onze jongeren van 12 – 16 jaar. We vragen je de vragenlijst digitaal in te vullen. Hierdoor kan de verwerking snel en efficiënt gebeuren. Voor degenen die niet beschikken over internet wordt een alternatief geboden. 

Na de gesprekken is het invullen van de vragenlijst de volgende stap om tot een goede inventarisatie te komen van wat er in onze gemeente leeft. 

Analyse enquête 2

Ook bij de tweede enquête hebben we toegezegd een terugkoppeling te geven. 95% van de gemeenteleden zegt op het moment van invullen de goodie envelop al te hebben ontvangen, waarbij ruim 90% positief was over de inhoud. In de envelop zat ook een toelichting over de gesprekken, bijna 80% vond de toelichting duidelijk. Op de vraag of je aan een of meerdere gesprekken gaat deelnemen was ‘een gesprek tijdens de maaltijd’ favoriet, gevolgd door de ‘gesprekken tijdens een wandeling’, tafeltjesavond en via bestaande groepen. Voor de speeddates was nauwelijks belangstelling. Bijna de helft van jullie gaf aan dat je zelf het initiatief zou nemen voor het organiseren van een wandeling of een maaltijd. Dat is een mooi gegeven, en we hopen dat dit tot inspirerende gesprekken heeft geleid of nog zal leiden. We blijven in beweging.

Met groet,

namens het begeleidingsteam,

Piet Schipperus