Overzicht Nieuws & Artikelen

Nieuwe-leden avond GJV

Zondag 17 juni is de nieuwe-ledenavond van de GJV. Ben je bijna (of ouder dan) 16 jaar, dan ben je van harte uitgenodigd om eens te proeven van wat de GJV te bieden heeft. De deur vanhet Honk gaat om 20.00 uur open, en het traditionele programma begint om 20.30 uur. Na “10'en” is de bar open en gaat de muziek aan!

Neem ook gerust vrienden mee. Tot dan!

Meer lezen over de GJV? Dat kan hier.

Ouderenmiddag in De Ark.

Donderdag 28 juni is het al weer de laatste keer van dit seizoen.

We hebben gekozen om te besluiten met een broodmaaltijd.

Kosten: €11.00, te voldoen bij Arijanna.

We starten om 14.30 uur en de eindtijd zal rond 18.15/18.30 zijn.

Voor vervoer kunt u zo nodig een beroep op Arijanna doen, zeer ervaren als taxichauffeur. Zo hopen we dat iedereen goed en droog thuis komt.

Uw voordrachten zijn hartelijk welkom!

Tot ziens,

Cobi van Dam, tel. 5112620

Arijanna Vos,  tel. 5113500

Tentweek zoekt vrijwilligers

Achter de schermen wordt alweer druk gewerkt aan de Tentweek 2018. De Tentweek wordt georganiseerd door de Dorpskerk en De Ark uit Berkel en Rodenrijs en vindt jaarlijks plaats in de herfstvakantie. Alle basisschoolleerlingen zijn dan van harte welkom om mee te doen met een actief en creatief programma.

Om er weer een geslaagd feest van te maken zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om er weer TOP dagen van te maken voor de kinderen. Zo zijn we op zoek naar:

Vrijwilligers kerkdiensten in De Oudelandse Hof

Omdat een aantal vrijwilligers bij “De Oudelandse Hof” te Berkel en Rodenrijs onlangs is gestopt, zoeken wij nieuwe mensen die met ons willen meedraaien in de protestantse kerkdiensten. De diensten worden iedere zaterdagmiddag gehouden. We beginnen om 13.30 uur met het klaarzetten van de kerkzaal en om 13.45 uur gaan we de bewoners ophalen. Om 14.30 uur begint de kerkdienst, die meestal een klein uurtje duurt.

Ouderenmiddag in De Ark.

Op donderdag 31 mei aanstaande hopen we bij elkaar te komen, van 14.30 tot 16.30 uur. Allen weer hartelijk welkom.

Het is alweer de voorlaatste keer. We hebben dan tot afsluiting van het seizoen nog 28 juni. Daar hoort u nog wel van.

Eerst 31 mei vieren met elkaar.

Mocht u verhinderd zijn of heeft u vervoer nodig, dan graag even een telefoontje.

Hartelijke groet,

Cobi van Dam, tel. 5112620

Arijanna Vos,  tel. 5113500

Het labyrint zelf nodigt u uit!

Op zaterdag 26 mei a.s. om 11.00 uur is het zover. Dan wordt het labyrint in het Annie M.G. Schmidtpark feestelijk geopend door burgemeester Pieter van de Stadt.

In 2017 werd een burgerinitiatief van Koos Zijlstra beloond door de gemeenteraad met een startsubsidie en daarna stonden John Luyt en Aad Barnhoorn hem ter zijde bij de crowdfunding voor de nodige financiën en de meer zakelijke aspecten van de uiteindelijke aanleg.