Verslag soosbijeenkomst 25 april

Nadat we op donderdag 28 maart een fijne Passie-paasviering hadden, waarin het Paasverhaal uit de kinderbijbel van J.A. Klink werd verteld, was het op donderdag 25 april weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten. De kerkenraadskamer was gezellig versierd met oranje en gekleurde vlaggetjes en de echte driekleur met wimpel ontbrak ook niet.
Voor het programma was het noodzakelijk om internet te hebben. Helaas was er een storing bij de KPN en konden de hulptroepen die we gebeld hadden, het probleem niet verhelpen. Bedankt allemaal dat jullie alles geprobeerd hebben. Gelukkig kon er via een mobiele hotspot toch nog een internetverbinding gemaakt worden zodat we het voorbereide programma konden laten zien.
We gingen terug in de oude doos en we keken met elkaar naar een opname uit 1992 van toen nog Koninginnedag in Rotterdam. Men vond het leuk om de beelden van 32 jaar geleden weer eens te zien. Wat is de tijd veranderd!!!! Om het nog gezelliger te maken luisterden we naar oude liedjes zoals: ‘Daar in het kleine café aan de haven’, ‘Als de klok van Arnemuiden’ en nog meer gezellige meezingers. En om het nog gezelliger te maken waren er lekkere bitterballen en andere snacks en kon men kiezen uit een heerlijk advocaatje, natuurlijk met slagroom, een wijntje of sap. Omdat Coby van Dam jarig was geweest, hebben we daar nog even bij stil gestaan en tot slot, dat kon echt niet anders, hebben we de 2 coupletten van het Wilhelmus gezongen met elkaar.
Zo was het weer een gezellige en geslaagde middag.

De volgende soosbijeenkomst is op donderdag 30 mei, aanvang 14 uur in De Ark, Oranjestraat 2 te Berkel en Rodenrijs. We gaan dan bingoën.

De allerlaatste soosmiddag voor de grote vakantie is donderdag 27 juni. We gaan dan met elkaar naar het museum in Overschie. Hiervoor is het wel noodzakelijk om vervoer te regelen en te plannen. We gaan dit op 30 mei even met elkaar bespreken.

Jeannette Schoonhoven
Kati Elshout  06-28437239

 

soosmiddag