Musical het Pakhuis Uitvoering 13 en 14 april 2019

Sinds 2 november wordt er druk geoefend voor de nieuwe musical: iedere vrijdag repeteren in De Ark spelers, koor en band om met elkaar een mooie musical te maken. En met alle hulp van deelnemers voor de catering, decor, licht en geluid, fondsenwerving, en wat verder allemaal nodig is, belooft het een fantastisch resultaat te worden! Gelukkig is er ook voor deze musical weer veel animo: in totaal werken ongeveer 60 tot 70 enthousiaste mensen mee in deze productie.

Bijzonder aan de musical is dat deze helemaal is gemaakt door leden van onze gemeente. Het bedenken en schrijven van het script, hierbij passende muziek zoeken, waar nodig vertalen en verder aanpassen en geschikt maken voor koor en solisten: het is allemaal het werk van een aantal creatieve gemeenteleden! Dit maakt de productie uniek en bijzonder.

Alvast een klein doorkijkje naar de inhoud: Het verhaal speelt zich af rond een Bijbels openluchtmuseum. De loop is eruit, het gaat niet goed. De bankdirecteur komt poolshoogte nemen en wil initiatieven voor meer rendement. Waar dat toe leidt…

Het is een musical met veel humor, actuele grapjes, verschillende verhaallijnen en heel diverse liedjes. Dus houdt alvast de datum vrij: de uitvoering is gepland op zaterdag 13 april om 19.30 uur, en zondag 14 april om 19.00 uur.

Alle rollen in de musical zijn uiteraard ingevuld, maar extra hulp in en rond het uitvoeringsweekend is welkom!

Kun je helpen, neem dan contact op via onderstaand e-mail adres. Dank je!

 

Namens de projectgroep,
Gert van Ramshorst
musical@kerk-de-ark.nl