Jaarlijkse Diaconale Bijdrage (JDB)

Jaarlijkse Diaconale Bijdrage (JDB)

In de laatste Rondom de Ark heeft u het bericht over de JDB kunnen lezen. De diaconie heeft de eerste bijdragen al mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank. In het verleden werd de brief voor de JDB samen met de RdA bezorgd. Daar zijn we dit jaar mee gestopt, omdat we geen onnodig beroep willen doen op de bezorgers van de RdA en geen onnodige kosten willen maken. Graag brengen we de JDB-actie ook via de nieuwsbrief onder uw aandacht. 

U kunt ons steunen door:

  • uw bijdrage over te maken op rekening NL 61 RABO 0307 45 13 21 ten name van Diaconie Geref. Kerk onder vermelding van JDB 2023;
  • de QR-code te scannen met uw mobiele telefoon. Het streefbedrag van € 25 is ingevuld, maar u kunt dit wijzigen naar elk gewenst bedrag. Uw bijdrage wordt via Ideal overgemaakt naar de bankrekening van de diaconie;
  • in de Appostel app bij Doelen te kiezen voor de Jaarlijkse diaconale bijdrage en dan via Ideal of vanuit uw tegoed een bijdrage te geven.

Met de opbrengst van de JDB steunt de diaconie meerdere projecten in onze regio. Meer informatie kunt u vinden in bijgaande brief of bij een van de diakenen. We bevelen deze actie van harte bij u aan.

Namens de diaconie,

Bertine de Bruijn

QR job

brief job