Presentatie van de jeugdmusical Dagboek van Esther

Dit bericht is verlopen op 2017-06-16

Na de grote successen van de musicals voor volwassenen is nu het idee ontstaan om een jeugdmusical te organiseren. We hebben gekozen voor het prachtige verhaal van Esther. Uiteraard wordt het verhaal ondersteund door prachtige liedjes, dus behalve toneelspelers zoeken we ook koorleden. Lijkt het je ook een superleuk idee en ben je tussen de 8 en 15 jaar? 

Voor de grote rollen worden audities gehouden. Deze vinden plaats op 2 en 9 juni. Nog voor de zomervakantie hoor je welke rol je mag spelen, zodat je in de zomervakantie vast wat tekst kunt leren. Na de zomervakantie, op 1 september starten we met oefenen. Dit zal op vrijdagavond gebeuren, van 18.30 – 20.00 uur in De Ark. Natuurlijk worden de vakanties en de maand december vrij gehouden van repetities. In januari gaan we er vol tegen aan, de uitvoeringen zijn in het weekeinde van 26 - 28 januari 2018.

Mocht u nu denken: “Wat jammer dat ik te oud ben voor dit spektakel!”, u mag inderdaad niet meespelen op het toneel. Maar natuurlijk zijn er genoeg andere dingen te regelen, waardoor u er helemaal bij kunt horen! Wat dacht u van hulp bij: kleding, toneel, reclame, sponsors zoeken, catering tijdens repetities en optredens, fotografie en film, er is meer dan genoeg te doen.

Met vragen kun je / kunt u uiteraard bij ons terecht, dat kan ook via dagboekvanesther@hotmail.com.

Marjolijn van der Hoek
Jeroen Meijburg
Marijke Olsthoorn
Mariëtte Zeillemaker