Reserveren

In de maanden juli en augustus moet je een plaats reserveren voor de dienst. We vragen je om kinderen voor crèche en kindernevendienst ook vooraf aan te melden. Zo zorgen we ervoor dat we kunnen voldoen aan de eisen die overheidswege gesteld worden aan groepsbijeenkomsten binnen een gebouw.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Als er geen plek meer is, krijg je hiervan melding tijdens het reserveren. Je kunt er dan voor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. We vragen je hiervan gebruik te maken en je contactgegevens achter te laten. Mogelijk komt er een plek vrij, dan nemen we contact met je op. En als je op de wachtlijst staat, krijg je eerste keus voor een volgende dienst.

Voor diensten op zondag kan je ook reserveren voor kindernevendienst en crèche (m.u.v. een aantal diensten in de zomervakantie). Reserveren voor kindernevendienst en crèche kan tot zaterdagavond 18:00 uur, zodat de leiding op tijd weet hoeveel kinderen er komen.

Hieronder vind je de links voor het reserveren en aanmelden voor de komende diensten.

Reserveren voor de dienst van zondag 16 augustus kan vanaf woensdag 12 augustus.

Voor het reserveren en aanmelden maken we gebruik van de diensten van Eventbrite. Na het reserveren ontvang je van hen een mail met bevestiging. Het is niet nodig om deze uit te printen en mee te nemen. Eventbrite biedt aan om je aan te melden voor hun nieuwsbrieven en om een app te installeren. Dat is niet nodig om te reserveren; invullen van het formulier volstaat.

Heb je vragen over het reserveren? Stuur je vraag aan reserveer@kerk-de-ark.nl