Kerkdiensten

Om de kerkdiensten bij te kunnen wonen, moet je reserveren. We vragen je om kinderen voor crèche en kindernevendienst ook vooraf aan te melden. Zo zorgen we ervoor dat we kunnen voldoen aan de eisen die van overheidswege gesteld worden aan groepsbijeenkomsten binnen een gebouw.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Als er geen plek meer is, krijg je hiervan melding tijdens het reserveren. Je kunt er dan voor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. We vragen je hiervan gebruik te maken en je contactgegevens achter te laten. Mogelijk komt er een plek vrij, dan nemen we contact met je op. En als je op de wachtlijst staat, krijg je eerste keus voor een volgende dienst.

Reserveren voor kindernevendienst en crèche kan tot zaterdagavond 18:00 uur, zodat de leiding op tijd weet hoeveel kinderen er komen. Hieronder vind je de links voor het reserveren en aanmelden voor de komende diensten en gebeurtenissen.

• Reserveren voor de dienst van zondag 23 mei kan hier vanaf woensdag 19 mei.

Wij willen ons houden aan het advies over het dragen van mondkapjes. Voor alle publieke en openbare binnenruimtes, waarbij men staand of lopend verblijft, geldt het advies om het mondkapje continu te dragen. Zodra men op een vaste plek zit kan het mondkapje worden afgezet. Zodra iemand deze plek verlaat, wordt geadviseerd het mondkapje weer op te zetten.

Eventbrite

Voor het reserveren en aanmelden maken we gebruik van de diensten van Eventbrite. Na het reserveren ontvang je van hen een mail met bevestiging. Het is niet nodig om deze uit te printen en mee te nemen. Eventbrite biedt aan om je aan te melden voor hun nieuwsbrieven en om een app te installeren. Dat is niet nodig om te reserveren; invullen van het formulier volstaat.

Heb je vragen over het reserveren? Stuur je vraag aan reserveer@kerk-de-ark.nl