Nieuwsbrief 6.

Dit bericht is verlopen op 2023-12-31

Op de oproep om je aan te melden voor het begeleidingsteam van het project ‘Een levende gemeente beweegt’ hebben we vijf positieve reacties ontvangen. Gisteravond hebben we met elkaar verder kennis gemaakt en heeft de voorbereidingsgroep een overzicht gegeven van de huidige stand van zaken. Aan het eind van de digitale bijeenkomst hebben we met heel veel plezier kunnen vaststellen dat met de uitbreiding met vijf nieuwe leden de transitie naar een begeleidingsteam kan worden  afgerond. Hartelijk welkom aan Evelyn Torn, Christine Koster, Ruud Kolpa, Thomas Scherpenisse en Arjan Hoogerbrugge.

Wat gaan we de komende weken doen? De concepten die de voorbereidingsgroep heeft gemaakt voor Fase I van het project worden gedeeld met de nieuwe leden, met de vraag om op- en aanmerkingen hierop te geven. Ook aanvullingen zijn van harte welkom, want de concepten zullen straks een definitieve vorm moeten gaan krijgen.

Omdat het begeleidingsteam uit 8 personen bestaat, kunnen de werkzaamheden beter verdeeld worden. Ook gaan we duo’s vormen om onderdelen van het project voor te bereiden en uit te werken.

Natuurlijk zijn op dit moment ook bij het begeleidingsteam nog vele vragen. Bijvoorbeeld, hoe bereiken we alle gemeenteleden van De Ark in deze tijd met de Covid-19 maatregelen? Wanneer kunnen we als gemeente weer met groepen in De Ark bijeenkomen? Op dit moment is hierop nog geen antwoord te geven, maar we blijven zoeken naar wat wel mogelijk is.

Afgesproken is dat we begin januari weer bij elkaar komen. Een mooie start van ‘Een levende gemeente beweegt’ in het nieuwe jaar.

Vanaf deze plek wensen wij jullie alvast heel mooie kerstdagen en een gezond 2021 toe.

Met groet,

Namens het begeleidingsteam,

Piet Schipperus