Streamteam

Dit bericht is verlopen op 2021-03-16

Het is alweer een paar weken geleden dat we voor het eerst van ons hebben laten horen. De afgelopen tijd is er veel vooruitgang geboekt. Op 22 december is de eerste camera in De Ark geïnstalleerd, boven het vak bij de organist. 
Dankzij deze camera hebben wij de kerk in uw woonkamer kunnen brengen. We hebben voor de plaatsing meerdere kabels getrokken om internet en geluid bij elkaar te krijgen aan de streamtafel. 

 

U kunt dus sinds kort meekijken met de kerkdiensten. Ga daarvoor naar www.kerkdienstgemist.nl of volg de link via deze website van De Ark. 

U kunt ook de app Kerkdienst Gemist downloaden, eenvoudig in gebruik. Het is ook mogelijk diensten achteraf terug te kijken, mocht u deze op zondag niet live kunnen volgen. Helaas vond er de eerste zondag van het jaar een storing plaats, maar deze is reeds verholpen.

Binnenkort zal er aan de andere kant van het orgel een 2e camera gemonteerd worden, zodat wij de diensten nog beter kunnen filmen vanuit meerdere hoeken. 

Om beide camera’s goed te kunnen bedienen, wordt er een nieuwe tafel gerealiseerd naast de huidige beamtafel. 

 

We zijn blij met de vrijwilligers die zich hebben aangemeld om de camera’s te bedienen. We hopen natuurlijk te zijner tijd weer fysiek bij elkaar te komen in De Ark tijdens de kerkdienst, maar ook dan zullen we blijven streamen. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de dienst vanuit huis mee te beleven.

We hopen dat jullie net zo blij zijn met de nieuwe ontwikkelingen als wij. 

 

Jeroen Meijburg