Groen licht voor de start

Gisteravond zijn de plannen van het project “Een levende gemeente beweegt” met het moderamen besproken. Het was een goed en opbouwend gesprek, waarin duidelijk werd dat ook het moderamen blij is dat het project op korte termijn van start zal gaan. Naast enkele inhoudelijke vragen hadden de meeste gestelde vragen betrekking op een verdere toelichting.

Ook de maatregelen rondom COVID-19 zijn onderwerp van gesprek geweest. Bijvoorbeeld: wij willen graag vrijdagavonddiensten met maximaal 30 gemeenteleden en gespreksavonden organiseren, maar dat kan pas als de maatregelen het toelaten. We hopen dat dit binnenkort weer kan. 

De privacy bij het invullen en verwerken van de vragenlijst werd door het moderamen als “goed geregeld” ervaren doordat wij de mogelijkheid bieden de vragenlijsten zowel anoniem als niet anoniem in te leveren.

Nu het moderamen goedkeuring heeft gegeven kunnen we weer verder met de volgende stap. Komende maandagavond komt het begeleidingsteam (digitaal) bij elkaar om definitief de planning vast te stellen. Daarbij zullen dan nog de laatste zaken besproken worden voor de aftrap.

In de nieuwsbrief van volgende week zal dan voor jullie echt duidelijk worden hoe en op welke wijze het project “Een levende gemeente beweegt” van start gaat.

Heb je vragen of wil je opmerkingen kwijt ten aanzien van het project, dan staat ons e-mailadres  ProjectELGB@kerk-de-ark.nl hiervoor open.

Met groet,

Namens het begeleidingsteam,

Piet Schipperus