SAVE THE DATE

jun
06
zaterdag 6 juni 2020 - 08:00
Locatie

De Ark

6 juni 2020: HIKE

hike 2020

Wat is een HIKE

Voor wie het niet meer zo goed weet: de HIKE is een wandeltocht met daarin actieve opdrachten. Je loopt in een groep (team) van 6 tot 8 deelnemers. Bij het startpunt ontvangt het team de wandelroute. Tijdens de route kom je posten tegen, die door gemeenteleden zijn bemenst; van hen krijg je actieve opdrachten om in teamverband uit te voeren en daarmee kan je punten verdienen. Zo zal er ook een lijst met vragen zijn die je onderweg met elkaar moet oplossen. Ook hiermee zijn punten te verdienen.

De teams starten ’s morgens met tussenpozen, zodat zij elkaar niet voor de voeten lopen. Om de HIKE-dag met elkaar af te sluiten zal de laatste opdracht aan het begin van de avond bij De Ark worden gegeven. Daar zal tenslotte ook de prijsuitreiking plaatsvinden.

Kortom, de hele dag in beweging en met elkaar deze dag afsluiten met het delen van alle belevenissen.

De HIKE duurt circa 6 uren (wandelen, opdrachten, pauzes enz.)

Voor deelname aan de HIKE zal per persoon inschrijfgeld nodig zijn. We proberen deze kosten zo laag mogelijk te houden. Hier zullen we je later over informeren.

 

De HIKE zal worden gehouden op zaterdag 6 juni 2020

 

Inschrijven voor de HIKE kan vanaf nu.

Schrijf je in met een team. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. De leeftijdsgrens voor deelname is vanaf 15 jaar. Graag verzoeken wij je een leuke naam aan je team te geven en onderling af te spreken wie het aanspreekpunt voor het team is. 

Ook is het mogelijk dat je je individueel inschrijft; wij zoeken dan een team voor je.

Is een dag wandelen te lang en wil je wel deze HIKE-dag meemaken, ook dat kan: wij hebben mensen nodig die op de posten willen staan. Ook hiervoor kun je je aanmelden.

 

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar Hike-Berkel@outlook.com

Mocht je nog vragen etc. hebben, neem gerust contact met ons op.

Contact informatie

Jan van den Beukel
Aafke Neelis
Corien Hoogerbrugge (06-81 21 11 14)