Liturgiecommissie - Nieuws & Artikelen

Hieronder zie je een overzicht van actuele nieuwsberichten en artikelen gerelateerd aan het onderwerp Liturgiecommissie. Klik hier voor alle nieuwsberichten en artikelen

Gezocht! Leden liturgiecommissie

Elke zondag komen we als gemeente bij elkaar in de kerk. Daar horen we de verhalen uit de bijbel, zingen en bidden we met elkaar. Daar vieren we de liturgie. In de liturgiecommissie denken we niet alleen na over de vormgeving van de diensten, maar ook over de verschillende vormen van communiceren in een kerkdienst. Er zijn immers niet alleen woorden, er is ook muziek en beeld. Zo maakten we in de afgelopen jaren een draaiboek voor het gebruik van de beamer in de dienst. Wat zet je wel op de beamer en waar kies je er voor dat niet te doen?