Kerk en Gemeente - Activiteiten

Hieronder zie je een overzicht van komende activiteiten gerelateerd aan het onderwerp Kerk en Gemeente. Klik hier voor de complete activiteitenkalender

Het Christelijk Vocaal Ensemble Cantica geeft onder leiding van Johan van Oeveren een kerstconcert.

Door het programma van dit concert heen klinkt meermalen en op verschillende wijzen het 200 jaar oude Stille Nacht van Franz Gruber.

Voorafgaand aan het concert speelt Johan van…

Voorganger: Mw. R. Nieuwenhuizen
Collecte : Eigen werk G.V.
Organist : Mattias Voshol

Gospelkoor Intercession en Zanggroep Da Capo geven als gezamenlijk koor van ongeveer 70 personen, een vrolijk en inspirerend Kerstconcert.

Op maandag 17 december a.s. organiseert stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs haar tiende kerstconcert. Een jubileum dus en dat vieren we met een spectaculair programma met BERGET LEWIS en Zo! Gospel Choir. Pure topkwaliteit van vaderlandse bodem en de mooiste kerstklassiekers…

Kerstviering

Voorganger: Dhr. A. van Selst

Collecte     :  Ned. Bijbelgenootschap

Organist    :  Mattias Voshol

Het café Over-Leven is een ontmoetingsplek waar mensen met verdriet en rouw elkaar kunnen ontmoeten. Een lotgenoten-contact dus, waarbij ook u uw ‘verhaal’ kunt delen met anderen.
We noemen het ‘café’, omdat iedereen die contact zoekt welkom is, zonder zich te hoeven aan te melden of lid…

Voorganger: Mw. J. van Bockel
Collecte : Eigen werk G.V.
Organist : Henk Rozema

Voorganger: Pastoor J. G. M. Zuidgeest
Collecte: Eigen werk G.V.
Organist: Mevr. Steensel- v.d. Burg.

Voorganger: Mevr. J. van Bockel
Collecte: Kerk in Actie
Organist: Mattias Voshol

PCOB Lansingerland nodigt alle PCOB leden van de drie kernen Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk van harte uit voor de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst, een ontmoeting met PCOB- ers om elkaar een voorspoedig nieuwjaar te wensen.
Na de opening zal de heer Peter Stam een…

Voorganger: Dhr. G. S. Kruit
Collecte: Eigen werk G.V.
Organist: Wim van Dordrecht

De nieuwjaarsontmoeting is er speciaal voor ambt- en taakdragers van de Protestantse Kerk. Laat u en uw gemeente inspireren voor een nieuw jaar. Het is een moment om elkaar te ontmoeten, vooruit te kijken naar 2019 en verhalen te horen van andere gemeenten.
U kunt er (nieuwe) materialen…