Verslag van De GJV-reünie

Dit bericht is verlopen op 2018-06-17
Op zaterdag 14 april was het eindelijk zover, de reünie van de GJV was een feit. Meer dan 100 oude en huidige GJV-leden kwamen samen om het 42-jarig bestaan van de vereniging te vieren. Na meer dan een jaar van voorbereiden, nadenken en uitwerken kwam dit allemaal samen in een spetterend feest.
 
De dag begon rond een uurtje of vier met een kopje koffie of thee en er was vooral veel wederzien tussen de oud-leden. Het was meteen als vanouds, iedereen kletste er weer op los alsof er geen tijd tussen had gezeten. Door de huidige leden werd intussen het eten klaargezet.
 
Onder het genot van een drankje en een hapje hield de voorzitter, Michiel de Gelder, een praatje en deed een interactieve quiz, om erachter te komen hoeveel GJV-stelletjes en/of GJV-baby’s er in de loop der jaren zijn gekomen en wie het langste lid is geweest (Martijn Troost is de huidige titelhouder met 20 jaar).

Natuurlijk was er ook tijd voor een traditioneel programma, wat vooral veel hilariteit en flashbacks teweegbracht. Het programma ging over het altijd terugkerende onderwerp ‘vriendschap’. Om negen uur zijn er groepsfoto’s gemaakt, met iedereen, maar bijvoorbeeld ook met de reünie-commissie en de Brammies en de Nellies.
“Bar open en muziek aan”
“Bar open en muziek aan” luidde de rest van de avond in. Dit was 42 jaar geleden al een kreet die altijd door de voorzitter werd geroepen, het was mooi om te zien dat dit nog steeds zo gaat. In het Honk ging de muziek aan en werd er flink gefeest, in de hal stonden mensen herinneringen op te halen. Foto’s die op prikborden tentoongesteld waren leidden tot grote hilariteit . Kortom de sfeer was meer dan goed.

Wie weet tot over acht jaar, want het 50-jarig bestaan komt alweer om de hoek kijken.

De reünie-commissie:
Marjan Oosthoek, Erik Crielaard, Joep van Mourik, Michiel de Gelder, Tijmen Weerheijm, Anouk Delhaas, Roos Kloeg en Manon Delhaas.