GJV zoekt sponsors voor "De nacht van de vluchteling"

Dit bericht is verlopen op 2017-06-20

Dit jaar zullen wij als groep jongeren van de GJV deelnemen aan de nacht van de vluchteling! Dit houdt in dat wij in de nacht van 17 op 18 juni de 40 kilometer die tussen Rotterdam en Den Haag ligt te voet zullen afleggen. Nu is dit al een uitdaging op zich, maar hiernaast gaan wij ook graag de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel! Dit geld zal onder andere gaan naar schoon drinkwater, voedsel, onderdak en onderwijs voor mensen die op de vlucht zijn. 

Wij gaan lege flessen inzamelen om geld op te halen en zouden het heel erg op prijs stellen als u ons daarbij helpt. Neem dus voortaan uw lege flessen mee naar uw wekelijkse kerkbezoek in plaats van naar uw wekelijkse bezoek aan de supermarkt! (Voor de bierdrinkers onder ons, ook kratten zijn zeer welkom) 

Wilt u meer weten over de nacht van de vluchteling? Ga dan naar www.nachtvandevluchteling.nl voor meer informatie. Als u zoekt op ‘GJV Berkel’ komt u op onze pagina, waar u ons ook direct zou kunnen sponsoren!

Wij hopen zo een mooi bedrag op te halen voor dit mooie doel!

Manon Delhaas