BARK-vrijwilligers gevraagd

De BARK-vrijwilligers zetten zich inmiddels vele jaren in als gastheren en -vrouwen in De Ark. De huurders en de groepen van onze kerkelijke gemeente die ruimten in De Ark gebruiken voelen zich meer dan welkom met een kop koffie of thee. Ook de frisdranken in de pauzes en/of een drankje na afloop van de vergadering worden zeer gewaardeerd.

Naast dat het leuk is om als gastvrouw of gastheer werkzaam te zijn door de vele contacten die ontstaan, is het ook goed om actief deel te nemen aan kerkelijke activiteiten die niet zo veel tijd kosten.

Voor de maandagavond, dinsdagavond en donderdagmiddag en -avond zoeken we nog enkele vrijwilligers die het BARK-team komen versterken. Je wordt een keer per 4 à 5 weken een middag/avond ingeroosterd als BARK-vrijwilliger. Bij het opstellen van het rooster wordt rekening gehouden met je beschikbaarheid. En als het voorkomt dat je door omstandigheden op het laatste moment niet kan, is ruilen altijd mogelijk.

Je wordt natuurlijk ingewerkt door een collega BARK-vrijwilliger, zodat je van alle ‘ins’ en ‘outs’ op de hoogte bent. Leeftijdsgrenzen zijn er niet, dus voor jong en oud. Je kunt aangeven voor welke avond/middag je belangstelling uitgaat.

Wil je meer informatie of je direct aanmelden als BARK-vrijwilliger, dan kan je contact opnemen met:

• Aad Barnhoorn, voor de maandagavond, telefoon 0653 – 440 282
  • Arjan Hoogerbrugge, voor de dinsdagavond, telefoon 010 – 511 7627
  • Wim Ruggenberg, voor de donderdagmiddag, telefoon 0614 – 937 839
  • Piet Schipperus, voor de donderdagavond, telefoon 0629 – 031 755

of via bark@kerk-de-ark.nleen berichtje sturen.