Minibike 2018

apr
21
zaterdag 21 april 2018 - 13:00
Locatie

Vertrek vanaf De Ark, Oranjestraat, Berkel en Rodenrijs

Vorig jaar viel de minibike letterlijk in het water door de slechte weersomstandigheden. We beloofden toen een nieuwe datum in het voorjaar te prikken.

Noteer in uw agenda 21 april! De starttijd is tussen 13.00 en 14.00 bij De Ark. Exacte starttijd hoort u ongeveer een week van te voren en is afhankelijk van het aantal deelnemers. Tussen 16.30 en 17.30 zal de finish op een andere, nog geheime, locatie zijn.

In deze editie gaan we de gemeentegrens over en wordt u langs mooie onverwachte plekjes geleid in de ons omliggende gemeenten. De tocht van ruim 25 kilometer gaat voornamelijk over fietspaden en autoluwe wegen waardoor de tocht geschikt is voor alle leeftijden. Er is ook aan de kinderen gedacht, er zijn bij iedere post leuke opdrachten en is er zelfs een prijs voor de winnaar.

Het inschrijfgeld is € 5 per persoon / € 10 per gezin.

U kunt zich aanmelden als groep (max 6-8 personen per groep) of als losse deelnemer. Wij zorgen er voor dat de losse deelnemers ook in groepen worden ingedeeld. 

Contactinformatie voor deze activiteit

Het belooft een zonnige dag te worden, prima fietsweer. Heb je nog geen plannen voor as zaterdag meld je dan nog even aan. Dat kan door een mail te sturen aan minibike@kerkdeark.nl.